WeAreElectric.RO Uncategorized Recomandari 2019

Recomandari 2019


Anul trecut va spuneam in linii mari despre (doar) 3 optiuni de trotinete electrice https://weareelectric.ro/2018/03/12/cum-sa-iti-alegi-trotineta-ce-alegem-intre-xiaomi-e-twow-sau-joyor/ .
Dupa cateva zeci de intalniri organizate in comunitate si cateva zeci de modele testate, ca sa nu mai spunem de cateva mii de feedback-uri, ni s-au schimbat putin recomandarile pentru 2019.
Construim acum topul recomandarilor in functie de BUGET si GREUTATE, lucru care inseamna implicit si un top in functie de viteza si autonomia pe care o au trotinetele:
1) Evident, Xiaomi M365. Poate cea mai populara trotineta din lume, poate cel mai bun raport calitate pret pentru un incepator: 12.5kg greutate/25km/h viteza / 30km autonomie.
Review aici:

Magazin aici: https://www.evomag.ro/ , cu voucher „waevehicule” beneficiati de discount 😉 (https://weareelectric.ro/2019/02/01/evomag2019/)

2) Nu foarte evident, Sprinter 1002 : 16kg greutate / 25km/h viteza / 45km autonomie
Review aici:

Magazin aici: https://www.evomag.ro/ , cu voucher „waevehicule” beneficiati de discount 😉 (https://weareelectric.ro/2019/02/01/evomag2019/

3) Evident, Honghao S12. Poate cea mai populara trotineta dual motor, pentru cel mai bun raport calitate pret (nu este recomandata incepatorilor): 29kg greutate / 55km/h viteza / 50+km autonomie
Review aici:

Se poate comanda doar de aici: https://www.facebook.com/HonghaoRomania


4) New entry, Wolf Warrior 11 de la Kaabo. Pe scurt, Dualtron killer. 46kg greutate / ~85km/h viteza / ~150km autonomie
Review aici :

Se poate comanda doar de aici: https://www.facebook.com/UBGORomania/

(*5) Mentiune speciala: trotinetele UBGO, in exclusivitate prin KWK Romania. Mai multe detalii aici: https://weareelectric.ro/2019/01/10/kwkubgoromania/

Pentru orice alta marca/model aveti in vedere, intrebati inainte de achizitie pe grup https://www.facebook.com/groups/WAEGlobal/ . Documentati-va bine inainte sa achizitionati, pentru ca ori gasiti in alta parte mai ieftin, ori after-sales-ul lasa de dorit, ori fiabilitatea este extrem de scazuta si va puneti viata in pericol.

Because WE ARE ELECTRIC!

Are you ELECTRIC?

* You can find us on Instagram and Facebook

One thought on “Recomandari 2019”

  1. Ptru un oraș precum este Bucureștiul părerea mea cea mai bună alegere este Xiaomi M365, portabilitate (greutate redusă) viteză decentă în limita legalității și o autonomie destul de bună să poți ajunge în orice zonă a Bucureștiului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post