Recomandari 2019


Anul trecut va spuneam in linii mari despre (doar) 3 optiuni de trotinete electrice https://weareelectric.ro/2018/03/12/cum-sa-iti-alegi-trotineta-ce-alegem-intre-xiaomi-e-twow-sau-joyor/ .
Dupa cateva zeci de intalniri organizate in comunitate si cateva zeci de modele testate, ca sa nu mai spunem de cateva mii de feedback-uri, ni s-au schimbat putin recomandarile pentru 2019.
Construim acum topul recomandarilor in functie de BUGET si GREUTATE, lucru care inseamna implicit si un top in functie de viteza si autonomia pe care o au trotinetele:
1) Evident, Xiaomi M365. Poate cea mai populara trotineta din lume, poate cel mai bun raport calitate pret pentru un incepator: 12.5kg greutate/25km/h viteza / 30km autonomie.
Review aici:

Magazin aici: https://www.evomag.ro/ , cu voucher “waevehicule” beneficiati de discount 😉 (https://weareelectric.ro/2019/02/01/evomag2019/)

2) Nu foarte evident, Sprinter 1002 : 16kg greutate / 25km/h viteza / 45km autonomie
Review aici:

Magazin aici: https://www.evomag.ro/ , cu voucher “waevehicule” beneficiati de discount 😉 (https://weareelectric.ro/2019/02/01/evomag2019/

3) Evident, Honghao S12. Poate cea mai populara trotineta dual motor, pentru cel mai bun raport calitate pret (nu este recomandata incepatorilor): 29kg greutate / 55km/h viteza / 50+km autonomie
Review aici:

Se poate comanda doar de aici: https://www.facebook.com/HonghaoRomania


4) New entry, Wolf Warrior 11 de la Kaabo. Pe scurt, Dualtron killer. 46kg greutate / ~85km/h viteza / ~150km autonomie
Review aici :

Se poate comanda doar de aici: https://www.facebook.com/UBGORomania/

(*5) Mentiune speciala: trotinetele UBGO, in exclusivitate prin KWK Romania. Mai multe detalii aici: https://weareelectric.ro/2019/01/10/kwkubgoromania/

Pentru orice alta marca/model aveti in vedere, intrebati inainte de achizitie pe grup https://www.facebook.com/groups/WAEGlobal/ . Documentati-va bine inainte sa achizitionati, pentru ca ori gasiti in alta parte mai ieftin, ori after-sales-ul lasa de dorit, ori fiabilitatea este extrem de scazuta si va puneti viata in pericol.

Because WE ARE ELECTRIC!

Are you ELECTRIC?

* You can find us on Instagram and Facebook

One thought on “Recomandari 2019”

  1. Mihai spune:

    Ptru un oraș precum este Bucureștiul părerea mea cea mai bună alegere este Xiaomi M365, portabilitate (greutate redusă) viteză decentă în limita legalității și o autonomie destul de bună să poți ajunge în orice zonă a Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post