Regulament WeAreElectric.RO

 Regulament general WeAreElectric.RO
-Fiecare membru al grupului reprezintă imaginea comunității.
-Suntem o comunitate deschisă și prin urmare putem primi în comunitate orice proprietar de mijloc de transport alternativ, electric sau nu.
-Deplasarea în trafic sau pe trotuar se face cu precauție și atenție sporită, astfel încât să nu deranjăm persoanele din jur.
-Claxonul se folosește doar în caz de forță majoră, sub nicio formă excesiv sau în momentele în care poate pune în pericol persoanele din jur.
-Se respectă cu strictețe legislația în vigoare în ceea ce privește deplasarea pe șosele/trotuare.
-Conflictele de orice natură în trafic/parc se rezolvă amiabil la fața locului cu calm, înțelegere și tolerantă.
-Nu este permisă participarea la întâlnirile comunității sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea este interzis consumul băuturilor alcoolice în timpul desfășurării întâlnirilor comunității.
-Este interzisă postarea pe grup a video-urilor personale cu escapade și teribilisme.
-Orice membru se supune acestor reguli automat în momentul în care este acceptat în grup.
-Orice membru este supus excluderii din comunitate în momentul în care încalcă în mod repetat cel puțin una dintre regulile de mai sus.
-Recomandăm ca în timpul întâlnirilor să avem grijă de colegii din comunitate, ajutându-i în caz de nevoie.
-Recomandăm ca în timpul deplasărilor să nu se asculte muzică sau să se folosească telefonul mobil. Pentru urgențe putem să oprim și să vorbim de pe trotuar.
-Recomandăm folosirea echipamentelor de protecție (cotiere, genunchiere, căști, etc.) și a elementelor de semnalizare vizuală (lumini, vestă reflectorizantă, stickere, etc.).
Regulamentul intră în vigoare de azi. 20.04.2018 și poate să sufere modificări.

2 thoughts on “Regulament WeAreElectric.RO”

  1. Intentionez sa achizitionez o tricicleta electrica pentru a ma deplasa in Bucuresti. Va rog sa-mi recomandati o marca si magaZinul de unde o pot cumpara. Cu stima, ing. Mihai-Ion Ionescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Related Post

Recomandari 2019Recomandari 2019

Anul trecut va spuneam in linii mari despre (doar) 3 optiuni de trotinete electrice https://weareelectric.ro/2018/03/12/cum-sa-iti-alegi-trotineta-ce-alegem-intre-xiaomi-e-twow-sau-joyor/ . Dupa cateva zeci de intalniri organizate in comunitate si cateva zeci de modele testate,