WeAreElectric
WeAreElectric.RO Electric Scooter Cum sa iti alegi trotineta – Ce alegem intre Xiaomi, E-twow sau Joyor?

Cum sa iti alegi trotineta – Ce alegem intre Xiaomi, E-twow sau Joyor?

WeAreElectric

In 2018 trotinetele electrice sunt din ce in ce mai populare. Dar ce marca sa alegem? Si daca ne hotaram la o marca anume, ce model?

In acest moment exista 3 mari marci de trotinete, cu modele diferite, fiecare cu avantajele si dezavantajele lor. La prima vedere suntem pusi sa alegem intre:

1) Joyorpe scurt, puternice si grele. Ofera o autonomie si viteza superioare celorlalte marci, dar portabilitate mediocra, fiind cele mai grele.

2) E-twowpe scurt, specificatii decente si fiabilitate. Sunt mai usoare decat modelele Joyor, mai ergonomice si usor de transportat atunci cand ne deplasam pe langa ele.

3) Xiaomipe scurt, specificatii decente si atentia la detalii. Sunt aproape la fel de usoare ca modelele E-twow, suficient de ergonomice, usor de „parcat” si de transportat. Viteza si autonomia sunt asemanatoare cu modelele E-twow.

Avand in vedere ca modelul produs de Xiaomi are cel mai scazut pret daca este comandat pe site-urile straine, putem concluziona pe scurt ca (pentru moment):

toate sunt variante recomandabile. Trebuie doar sa ne gandim ce asteptari avem de la trotineta pe care urmeaza sa o achizitionam si cat suntem dispusi sa investim.

Revenim cu mai multe detalii in curand.

Because WE ARE ELECTRIC!

Are you?

* You can find us on Instagram and Facebook

#WeAreElectric

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post