WeAreElectric.RO Uncategorized Al doilea marș al trotinetelor electrice

Al doilea marș al trotinetelor electrice

Hai sa ne vedem cu trotinetele sambata 28.08, la Biblioteca Nationala a Romaniei la ora 10:00!
Suntem invitati de Jump to Smart sa promovam un transport alternativ modern, nepoluant, participand la evenimentul SMARTiCITY – „MARȘUL MAȘINILOR ECO Friendly”, ajuns la editia a 4-a și „WE BIKE ROMANIA”, un marș al bicicletelor și trotinetelor, ajuns la editia a 2-a.

Traseul pe care o să-l urmăm: Biblioteca Națională – Bulevardul Unirii – Piața Alba Iulia – Bulevardul Unirii – Piața Unirii – Bulevardul Ion C. Brătianu- Piața Universității – Piața Romana- Piața Victoriei- Calea Victoriei- Națiunile Unite- Piața Constituției – Piața Unirii- Biblioteca Națională. 10.00 -11.00 Sosirea participanți în parcarea Bibliotecii Naționale a României/ coffee / vizitare standuri mașini și test drive.


10.45 Declarații de presă.
11.00 Plecarea în marșuri.
11.00 -12.00 Desfășurarea marșurilor.
12.00 Sosire și declarații de presa.

Evenimentul de sâmbătă vrea să convingă cât mai mulți oameni să folosească un transport mai puțin poluant sau deloc poluant, pentru a reduce emisiile de CO2 din trafic. Totodată, susținem construcția mai multor piste mai sigure pentru biciclete/ trotinete, cât si locuri pentru parcarea lor. În plus, pledăm ca în școli, copiii să învețe cum să protejeze mediul, alegând bicicleta, trotineta sau, când vor crește, o mașină electrică sau un sistem de car sharing.

WeAreElectric!
Are you?
www.weareelectric.ro
#WeAreElectric #SiNoiSuntemInTrafic

Vezi tot

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post