WeAreElectric.RO Uncategorized Regulament WeAreElectric.RO v.2019

Regulament WeAreElectric.RO v.2019

Regulament general WeAreElectric.RO

Comunitate, s.f. Grup de oameni cu interese, credințe sau norme de viață comune. Sursa: dexonline.ro

Articolul 1 – Dispoziții generale

  1. Comunitatea WeAreElectric este un grup de oameni pasionați de tehnologie, ecologie, mijloace de transport alternative.
  2. Suntem o comunitate deschisă și prin urmare putem primi în comunitate orice proprietar de mijloc de transport alternativ, electric sau nu.
  3. Orice fel de discriminare făcută bază de sex, rasă, orientare sexuală, statut social, opțiune politică este interzisă.
  4. Respectarea cu strictețe a legislației în vigoare este obligatorie.
  5. Fiecare membru al grupului reprezintă imaginea comunității.

Articolul 2 – Întâlniri

  1. Întâlnirile sunt stabilite în locații potrivite pentru vehiculele participanților, de exemplu parcuri, piețe, locuri cu suprafețe largi fără obstacole, astfel încât grupul să nu incomodeze în niciun fel traficul pietonal sau buna desfășurare a activităților din acea zonă.
  2. Conflictele de orice natură se rezolvă amiabil la fața locului cu calm, înțelegere, toleranță.
  3. Nu este permisă participarea la întâlnirile comunității și conducerea vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.
  4. Este recomandată asistarea celorlalți participanți la întâlniri în cazul în care aceștia au nevoie de ajutor.

Articolul 3 – Deplasări

  1. Deplasarea în trafic sau pe trotuar se face cu precauție și atenție sporită, astfel încât să nu se pună în pericol pietonii sau ceilalți participanți la trafic
  2. Claxonul se folosește doar în caz de forță majoră, sub nicio formă excesiv sau în momentele în care poate pune în pericol persoanele din jur.
  3. Este interzisă folosirea telefonului mobil în timpul deplasării.
  4. Nu este recomandată folosirea difuzoarelor wireless în timpul deplasării.
  5. Este recomandată utilizarea echipamentului de protecție: cască, genunchiere, cotiere și a elementelor de semnalizare vizuală: lumini, vestă reflectorizantă, stickere.

Articolul 4 – Grupurile de Facebook și WhatsApp

  1. Este interzisă postarea link-urilor către furnizori de vehicule electrice și accesorii, precum și orice alt fel de link-uri cu scopul promovării unor magazine care nu se află în parteneriat cu WeAreElectric, fără o discuție privată în prealabil cu administratorii grupului.
  2. Este interzisă promovarea oricăror tipuri de activități sub egida WeAreElectric fără o discuție în prealabil cu administratorii grupului.
  3. Este interzisă postarea videoclipurilor sau fotografiilor care pot aduce ofensă vreunei persoane sau vreunei categorii de persoane sau în care se înfățișează comportamente antisociale sau teribiliste.
  4. Este interzisă utilizarea unui limbaj suburban, atacurilor la persoană și a altor comportamente de acest tip.
  5. Este interzisă postarea link-urilor către alte grupuri, fără o discuție privată în prealabil cu administratorii grupului.
  6. Grupul principal de WhatsApp este denumit “🇷🇴We⚡Are⚡Electric🇷🇴” și este destinat exclusiv urgențelor (de tipul “am rămas în pană, mă poate ajuta cineva?”) sau discuțiilor legate de întâlniri.
  7. Grupul de off-topic este denumit Meanwhile ”⚡#WeAreElectric⚡” și este destinat discuțiilor libere, pe orice subiect, dar cu respectarea codului bunelor maniere și al regulilor de bun simț.

Articolul 5 – Excluderea din grup

  1. Abaterea în mod repetat de la regulile expuse mai sus este finalizată cu excluderea din grup.
  2. Denigrarea oricărui membru al comunității rezultă în excluderea ireversibilă din grup.

Regulamentul intră în vigoare de azi 09.05.2019 și poate să sufere modificări.

Because WE ARE ELECTRIC!

Are you ELECTRIC?

* You can find us on Instagram and Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Post